"Du-te la spalat vase, nu ai ce cauta la fotbal". Reactia unei femei arbitru din Spania dupa ce un fan a agresat-o verbal din tribuna

"Du-te la spalat vase, nu ai ce cauta la fotbal". Reactia unei femei arbitru din Spania dupa ce un fan a agresat-o verbal din tribuna

O femeie arbitru din Campionatul Cataluniei a oprit un meci pentru a evacua un spectator turbulent. Aceasta a amenintat ca nu va realua partida daca omul nu va fi scos de pe arena, dupa ce a agresat-o verbal si a facut remarci sexiste.

Marta Galego arbitra meciul dintre UE Valls si Cambrils Unio, din liga a doua catalana, atunci cand un suporter a inceput sa faca remarci sexiste la adresa ei. Barbatul i-a transmis acestia sa "se duca la spalat vase".

Cotidianul spaniol AS noteaza ca Marta Galego a oprit meciul pentru mai multe minute si a cerut ca spectatorul sa fie imediat evacuat de pe micuta arena.

Ceilalti fani au aplaudat-o pe aceasta, chiar daca echipa gazda s-ar putea alege cu o sanctiune, in urma unei plangeri facute la Federatia Catalana de Fotbal.

Citeste si:SpaniaCatalunya

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies