Spania

Drama unui club care visa sa fie URIAS: A fost la un penalty de finala ligii, a lasat o amintire tulburatoare in istoria Romaniei in Europa, azi e in B!

Formatia care facea senzatie in Liga Campionilor in 2006 a retrogradat in liga a doua spaniola.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Mai 2012, 11:05
Data actualizarii: Marti 15 Mai 2012, 11:55

In 2006 Villarreal se afla la un penalty de finala Ligii. Acum, dupa 6 ani de la acel penalty ratat de Riquelme, Villarreal a retrogradat in liga a doua spaniola.

Calaul celor de la Villarreal a fost nimeni altul decat Falcao, cel care a oferit la Bucuresti, cel mai frumos spectacol fotbalistic de care a avut parte Romania in ultimii 20 de ani.

Finalul de meci a oferit imagini cutremuratoare cu suporterii si presedintele clubului care plangeau si jucatorii prabusiti pe teren.

De Villarreal o leaga si pe Steaua numeroase amintiri. Formatia din Ghencea a intalnit-o pe Villarreal in optimile Cupei UEFA din 2005, cand meciul a fost amanat din cauza ninsorii.

Steaua trecuse de Valencia si stadionul Ghencea a fost luata cu asalt de fani. Imaginile de atunci vor ramane mereu in amintirea stelistilor cu 23 de mii de oameni au cantat neincetat mai bine de jumatate de ora.


ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies