Spania

Declaratia NEBUNA din vestiarul Barcelonei! "Au fost discutii cu United, Chelsea sau City, dar NU am plecat, ca Fabregas!"

Unul dintre cei mai loiali jucatori din istoria Bacelonei a spus ca vrea sa-si incheie cariera pe Camp Nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 17:07

E vorba despre Xavi, jucator care a ajuns la 34 de ani, iar pana acum a jucat numai la FC Barcelona. El are in palmares 20 de trofee alaturi de clubul catalan, timp in care a cucerit EURO 2008 si 2012, cat si CM 2010 in tricoul Spaniei.

"Au fost discutii despre faptul ca United, Chelsea, City sau Arsenal m-au dorit in Premier League, dar nu a fost nimic concret. Sunt asa un mare suporter al Barcei, incat prima mea optiune, a doua si a treia ramane Barcelona.

Eu nu m-am gandit niciodata sa plec, asa cum a facut Fabregas, care a plecat la Arsenal. Toate marile cluburi din Anglia stiu ca nu-l pot avea pe Xavi, ca e imposibil.

Totusi, e mult mai greu sa ai parte de respect in Spania, esti mult mai criticat aici decat in Anglia, unde un jucator care a luat mult trofee e mult mai respectat.

Nu am ajuns la United, asa cum s-a speculat in vara, pentru ca vreau sa raman la Barcelona pentru totdeauna, vreau sa-mi inchei cariera aici", a spus Xavi pentru The Sun.


Modifică setările cookies