Declarația lui Aleksander Ceferin care o face să tremure pe FC Barcelona: "Cel mai grav caz din istorie"

Aleksander Ceferin fc barcelona la liga Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 12:09
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 12:22

Problemele se țin lanț de FC Barcelona, care a fost pusă sub acuzare de către procuratura din Spania.

La sfârșitul lunii martie, UEFA a anunțat că începe învestigația în cazul grupării catalane. FC Barcelona este acuzată de „corupție în sport” în urma unor plăți făcute către Jose Maria Enriquez Negreira, fost vicepreședinte al Comisiei Arbitrilor. Conform acuzațiilor, Negreira ar fi încasat nu mai puțin de șapte milioane de euro de la clubul de pe Camp Nou în perioada 2001 - 2018. 

Deși plățile au fost recunoscute de către oficialii blaugrana, acestea au fost făcute sub motivația că sunt „pentru rapoarte tehnice referitoare la jucătorii din eșaloanele inferioare din Spania pentru secretariatul tehnic al clubului, dar și cu rapoarte tehnice în legătură cu arbitrajul”, au scris jurnaliștii de la publicația Marca.

Reacția președintelui UEFA despre situația Barcelonei
 

"M-am informat, iar situația este extrem de serioasă. Este atât de serioasă încât, în opinia mea, este unul dintre cele mai serioase cazuri pe care le-am văzut în fotbal. Nu pot comenta direct din două motive. În primul rând, pentru că există o comisie independentă care se ocupă de asta. 

Și în al doilea rând pentru că nu am abordat încă problema în detaliu. În Spania, infracțiunea este prescrisă, dar în ceea ce privește UEFA nu este nimic prescris", a declarat Aleksander Ceferin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!