Spania

Declaratia care ii face pe seicii de la City sa viseze la un mega-transfer! CR7: "Premier League e cel mai bun campionat din lume!" De ce prefera Anglia:

Jucatorul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, transferat pentru 94 de milioane de euro de la Manchester United, crede ca in Premier League competitia e mult mai mare decat in prima liga spaniola. Cei de la City viseaza deja la transfer!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2011, 16:57
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2011, 16:58

Fost jucator de la Man United, actualmente la Real Madrid, Cristiano Ronaldo crede ca in Premier League se joaca fotbal mai bun decat in La Liga. El le-a dezvaluit motivele celor de la Mirror:

"Sunt cele mai bune ligi din lume dar cred ca Premier League este mai competitiv. Si La Liga e dar nu e la fel de intens ca in Anglia. In Spania, jocul este mai tehnic, le place mai mult mingea, se joaca mai mult fotbal. In Anglia este mai intens, arbitri lasa jocul liber mai mult iar fanilor le place asta. Si mie imi place - imi place fotbalul, tacklingurile, e grozav!

Inteleg ca e placut la vedere dar uneori pentru jucatorii mai tehnici, care au mai multa imaginatie, asta le poate face viata mai grea. Nu esti la fel de protejat. In Spania, multi ar spune ca suntem prea protejati dar pentru cei carora le place driblingul e important. Ambele divizii sunt foarte, foarte cool"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies