Spania

Declaratia ANULUI :) "Il poti opri doar cu un pistol, n-ai cum atlfel!" Cel mai 'vanat' fundas din lume isi povesteste COSMARUL:

Thiago Silva a vorbit despre cel mai bun jucator pe care l-a intalnit pe teren - Leo Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 08:54
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 08:55

Rivalitate mare la nivel de nationale intre cei doi - Silva e brazilian, iar Leo e argentinian; asta nu inseamna ca respectul pe terenul de joc si in afara sa nu trebuie sa existe.

PISTOLUL

Tot din respect vin si vorbele pe care le-a spus Thiago in presa din tara sa. Cu doar cateva zile inainte de Mondial, fundasul lui PSG a povestit pentru revista "Placar" ce inseamna sa joci impotriva starului de la Barcelona:

"Atacantul care sperie pe oricine este Messi, efectiv nu te lasa sa stai o clipa! Ne-am intalnit de trei ori cand jucam la Milan si o data de cand sunt la PSG si am observat ca nu face mare lucru pentru a se demarca, nu se misca pentru a scapa de marcajul fundasilor.

In schimb, el se plimba pe teren in timp ce restul echipei sale sta in spatele balonului si construieste. Cand jocul are loc intr-o parte de terenului, pe o latura, Messi e singur in cealalta parte. Si acolo, pentru a-l opri intr-un duel 'unu la unu' e nevoie de un pistol, ca n-ai cum altfel!", a povestit amuzat Thiago Silva.

Fundasul lui PSG este unul dintre cei mai buni din lume. El a fost in cateva randuri pe lista de transferuri a Barcelonei, insa clubul catalan nu l-a putut convinge sa vina, nici macar cand AC Milan a decis sa-l dea.

Mutarea sa la PSG a insemnat ca 42 de mil. de euro au intrat in conturile clubului italian, suma pe care Barcelona nu ar fi platit-o pentru un aparator. Din iulie 2012 joaca Silva la Paris, unde a cucerit deja doua titluri, o Cupa a Frantei si un Trofeu al Campionilor.

La 29 de ani, Silva castiga 12 mil. de euro pe sezon.

Modifică setările cookies