DECIZIE INCREDIBILA in Spania! Ce se intampla cu Atletico Madrid, dupa ce Cristiano Ronaldo a fost lovit cu o bricheta in cap

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 15:48

	DECIZIE INCREDIBILA in Spania! Ce se intampla cu Atletico Madrid, dupa ce Cristiano Ronaldo a fost lovit cu o bricheta in cap

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Federatia Spaniola de fotbal a anuntat ca Atletico Madrid va fi amendata cu suma de 600 de euro, dupa ce Cristiano Ronaldo a fost lovit cu o bricheta in cap la meciul din semifinalele Cupei Spaniei.
 
Decizia pare incredibila, mai ales ca s-a vorbit intai despre o suspendare a stadionului. Federatia a motivat aceasta decizie sustinand ca obiectul nu este interzis pe stadion, specificand ca nu a dat cea mai mica amenda, de 300 de euro, pentru ca autorul gestului nu a fost identificat.
 
"Fiind vorba de un fapt izolat, pentru care a fost folosit un obiect a carui introducere nu este interzisa in incidentele sportive si care, din fericire, nu a provocat rani jucatorului si nu a perturbat desfasurarea meciului, clubul gazda va fi sanctionat cu 600 de euro", sustine Federatia.
„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies