Decizie de criza la Real: clubul pregateste cea mai scumpa campanie de transferuri din istoria fotbalului, inainte sa primeasca INTERDICTIE! Buget de peste 300 mil €

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Ianuarie 2016, 13:26

	Decizie de criza la Real: clubul pregateste cea mai scumpa campanie de transferuri din istoria fotbalului, inainte sa primeasca INTERDICTIE! Buget de peste 300 mil €

Real Madrid si Atletico au primit joi o lovitura teribila: interdictie la transferuri pentru doua perioade de mercato, din cauza legitimarilor ilegale de minori.

Real Madrid pregateste o campanie de transferuri colosala, cu un buget de peste 300 de milioane de euro, inainte sa se activeze suspendarea dictata joi de FIFA, scrie The Sun.

Eden Hazard, Sergio Aguero si David Gea, plus Paul Pogba si Robert Lewandowski sunt jucatorii doriti de Zinedine Zidane pe Bernabeu.

Conform publicatiei engleze, Real Madrid ia in calcul si vanzarea lui Cristiano Ronaldo la PSG, pentru o suma de transfer care se invarte in jurul a 100 de milioane de euro.

Forul mondial a decis joi ca Real Madrid si Atletico au facut transferuri ilegale de minori si vor avea interdictie pentru doua perioade de mercato.

Interdictia vizeaza campania de transferuri din vara acestui an si din ianuarie 2017, insa cele doua cluburi spera ca TAS sa amane decizia FIFA, asa cum s-a intamplat si in cazul Barcelonei.

In cel mai fericit scenariu, Real Madrid si Atletico vor putea sa faca transferuri in vara, urmand ca interdictia sa se aplice pentru perioadele de mercato din ianuarie 2017 si din iunie-august 2017.

In timpul interdictiei, cluburile vor avea voie sa cumpere jucatori, insa nu sa ii si legitimeze.

700

Sursa foto: thesun.co.uk

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies