"Asta e o practica mioritica, pe care Marica si-o doreste! Incearca sa ascunda o TRADARE cu o minciuna!" Atac dur al lui Negoita la adresa lui Marica dupa ce a semnat cu Steaua

Dinamo Ciprian Marica Ionut Negoita Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2016, 13:12
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2016, 13:15

Ionu Negoita ii raspunde dur lui Marica dupa ce noul atacant al Stelei a sustinut ca Dinamo nu l-a cautat pentru un transfer.

Negoita il face mincinos pe Marica si ii raspunde printr-un comunicat extrem de dur:

"Nu stiu ce asteptari avea domnul Marica, dar din moment ce aceasta a fost contactat si invitat la discutii de catre directorul sportiv Ionel Danciulescu si antrenorul echipei Mircea Rednic, oferta clubului Dinamo a fost una extrem de serioasa si avea girul meu."

"Nu stiu daca la cluburile serioase de afara, unde domnul Marica a jucat, a fost contactat de patronii echipelor respective. Aceasta este o practica mioritica, pe care vad ca domnul Marica si-o doreste. La Dinamo niciodata patronul echipei nu va contacta si nu va negocia cu jucatori, indiferent de numele acestora."

"Am o echipa profesionista, care este platita sa-si faca treaba cu profesionalism. Caci, desi vad ca mai exista jucatori nostalgici dupa vremurile in care totul se face "la palat" si cu mult tam tam, profesionalismul trebuie, incet, incet, sa prinda contur si in Romania."

"Sunt cu atat mai dezamagit de atitudinea domnului Marica, care incearca sa ascunda o tradare cu o minciuna, cu cat ma asteptam ca periplul prin fotbalul mare sa-l fi facut sa-si schimbe mentalitatea damboviteana."

"Dar este mai usor sa fii deontolog pe Facebook si in alte momente publice, decat sa schimbi propriu-zis ceva in felul de a fi. Ii doresc domnului Marica succes si tarie de caracter ca pe viitor sa-si poata asuma deciziile personale fara a mai fi nevoit sa-si caute alibiuri", i-a transmis Ionut Negoita lui Marica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!