Barcelona Josep Maria Bartomeu Sandro Rosell Spania

Cutremur la Barcelona! Procurorii cer 7 ani de inchisoare pentru Rosell si 2 ani pentru Bartomeu! Cazul Neymar e aproape de final

Procurorii spanioli cer ani grei de inchisoare in cazul transferului lui Neymar de la Santos la Barcelona!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2015, 09:06
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2015, 09:15

Neymar poate trimite conducerea Barcei la inchisoare! Sadro Rosell, inculpatul principal in proces risca 7 ani si 3 luni de inchisoare, daca judecatorii il vor gasi vinovat. Atat au cerut procurorii care instrumenteaza cazul in Spania.

Si actualul presedinte al Barcei, Jose Maria Bartomeu, risca doi ani si trei luni de inchisoare pentru frauda fiscala.

Dosarul instrumentat de procurorii spanioli pare sa se apropie de final, noteaza presa iberica, care anunta ca verdictul ar putea veni curand.

Alaturi de posibilele condamnari, Barca ar mai putea primi inca 22.2 milioane de euro in amenzi si compensatii pentru FISC-ul spaniol.

Barcelona este anchetata pentru ca ar fi pacalit statul spaniol cu 13 milioane de euro, reprezentant impozitul pentru transferul lui Neymar. Potrivit procurorilor, suma de transfer ar fi depasit 100 de milioane de euro, desi clubul catalan a declarat ca a costat doar 57 de milioane.

De asemenea, in cazul in care judecatorii vor gasi Barca vinovata, Sandro Rosell risca sa ajunga la sapa de lemn. O amenda de 25.1 milioane de euro risca fostul presedinte, in timp ce Josep Maria Bartomeu poate plati 3.8 milioane de euro.

Modifică setările cookies