Spania

CUTREMUR in fotbalul spaniol! O echipa e anchetata pentru BLATURI! Patru meciuri din Primera suspecte!

Fotbalul spaniol e in fata unui scandal urias de blaturi! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Februarie 2015, 19:06
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2015, 19:07

Presedintele Osasunei este anchetat oficial de procurorii anticoruptie din Spania pentru tentativa de blat la patru meciuri din finalul sezonului trecut.

Potrivit anchetatorilor, Miguel Archanco ar fi incercat sa aranjeze patru meciuri din finalul sezonului trecut in incercarea de a salva echipa de la retrogradare. Osasuna a picat, dar Archanco poate ajunge in spatele gratiilor.

Marca scrie ca Miguel Archanco a oferit 1,5 milioane de euro pentru blaturi, dar nu i-au iesit toate incercarile.

Marca a aflat ca sunt jucatori care au refuzat banii si incercarile de blat, dar sunt si jucatori si echipe care au acceptat!

Procurorii si Liga profesionista din Spania au deja dovezi in acest sens, insa in acest moment sunt 600.000 de euro care lipsesc din ecuatie.

Procurorii spanioli ancheteaza deja un blat din 2012, intre Levante si Zaragoza, cand presedintele Zaragozei a virat bani in conturile jucatorilor pentru ca acestia sa ii dea mai departe jucatorilor adversi dupa meci.

Sunt 42 de oameni chemati la audieri de procurorii spanioli, intre ei nume ca Ander Herrera, transferat de Manchester United vara trecuta, sau Gabi, capitanul campioanei Atletico Madrid. In acest caz, jucatorii au refuzat blatul si au retrunat banii presedintelui de la Zaragoza, insa ei risca sa fie condamnati pentru ca nu au denuntat tentativa sefului lor. 

Modifică setările cookies