Spania

Barca a platit 26 mil de euro pe 3 jucatori care au jucat fix 1 meci in La Liga! Transferurile FANTOMA care au intrat in atentia FIFA

Barcelona a platit 26 de milioane de euro pe niste jucatori pe care nu i-a folosit niciodata. Transferurile au intrat in atentia FIFA dupa ce firma care ii impresaria este suspecta de dare de mita!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 18:46
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 18:55

Scandalul de coruptie care a zguduit FIFA se extinde din ce in ce mai mult. Agentia braziliana Traffic, care se ocupa de transferuri in Europa, este si ea in atentia oficialilor dupa ce a aparut in in dosar sub acuzatia de dare de mita.

Traffic a tinut capul de afis ani la rand cu cateva mutari de senzatie initial, ce s-au dovedit a fi esecuri totale! Henrique, Keirrison si Douglas au fost transferati din Brazilia la Barcelona insa cei trei au strans impreuna 1 singur meci in La Liga.

Barcelona a platit pentru cei trei nu mai putin de 26 de milioane de euro si nu a incasat niciun ban, primii doi plecand liberi de contract iar Douglas este in continuare rezerva rezervelor la Barcelona.

Henrique - nu a jucat niciun meci pentru Barcelona, fiind imprumutat la Leverkusen, Santander si Palmeiras, fiind cumparat de acestia din urma intr-un final. Barcelona a platit 8 milioane de euro pentru el in 2008.

Keirrison - nu a jucat niciun meci al Barcelona si a fost imprumutat pe rand la Benfica, Fiorentina, Santos, Cruzeiro si Coritiba, pentru a fi transferat de acestia din urma intr-un final. Barcelona a platit 14 milioane de euro pe el!

Douglas - a bifat 4 meciuri pentru Barcelona, 1 in campionat si 3 in Cupa Spaniei. Acesta a fost transferat de Barcelona pentru 4 milioane de euro, plus 1,5 milioane in eventuale bonusuri.

Modifică setările cookies