Spania

Cum l-a injurat Cristiano Ronaldo pe Bale pe teren. Imaginile unui scandal care sta sa erupa la Real? Ce s-a intamplat. VIDEO

Cristiano Ronaldo si Gareth Bale nu sunt in cele mai bune relatii. Competitia dintre cei doi a nascut mult egoism.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 09:00
Data actualizarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 09:02

Fanii lui Real iubesc eroii, isi formeaza idoli in echipa si vor sa vada victorii la scor. Fiecare jucator este motivat sa fie numarul 1 in lume, iar Cristiano Ronaldo are un adversar puternic in echipa.

De cand a venit la Real, Gareth Bale a fost un jucator important, insa nu s-a ridicat niciodata la nivelul investitiei Realului pentru el. A devenit mai egoist acuza presa din Spania acum, dupa ce a inceput sa joace pentru el ca sa-si imbunatateasca cifrele.

Meciul de aseara dintre Real Madrid si Espanyol a scos la lumina o tensiune intre el si Cristiano Ronaldo. In mai multe faze de atac, Bale a preferat sa continue de unul singur, desi Ronaldo astepta o pasa decisiva.

Televiziunea spaniola care a transmis meciul a surprins un moment in care Cristiano il injura pe Bale pe teren: "Cateaua care ti-a dat nastere!", a spus, nervos, Ronaldo, pe gazon. VIDEO AICI

Si Carlo Ancelotti a vorbit dupa meci despre aceasta situatie: "Daca vor fi cazuri de egoism in echipa, le vom repara. Una dintre principalele compontente din echipa noastra este altruismul"

Modifică setările cookies