CristiANUL Ronaldo. "Pare imposibil asa ceva!" Ce performanta fantastica a atins starul lui Real Madrid in 2014

CristiANUL Ronaldo. "Pare imposibil asa ceva!" Ce performanta fantastica a atins starul lui Real Madrid in 2014

Pentru Cristiano Ronaldo, 2014 este cel mai bun an din cariera sa.

Atat pe plan individual, cat si pe plan colectiv, Cristiano Ronaldo isi traieste apogeul carierei. A reusit sa castige Champions League, Cupa Spaniei, SuperCupa Europei, a devenit Gheata de Aur si a ajuns in top 3 cei mai buni fotbalisti UEFA din sezonul trecut.

Spaniolii de la Marca scriu ca acesta este "CristiANUL Ronaldo. Pare incredibil ce reuseste sa faca an dupa an. Dar varful inca nu a venit pentru el, care continua sa surprinda cu recorduri de goluri, titluri si premii individuale. Portughezul este o masina extrem de eficienta"

Cristiano a reusit sa cucereasca 7 trofee in ultimile 8 luni, iar forma sa fizica pare perfecta, in ciuda accidentarii din ultimele luni.

"Fara durere, lucrurile sunt mult mai simple. A fost o noapte perfecta", a declarat Cristiano Ronaldo dupa ce a cucerit Supercupa Europei.

"Trebuie sa ne gandim la prezent, nu la viitor. Fiecare obiectiv luat pe rand. Avem mult de muncit", a mai spus starul lui Real Madrid, care i-a multumit si lui Casillas pentru sustinerea aratata: "Iker nu a incetat niciodata sa fie unul dintre cei mai buni portari din lume"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies