"Credeam ca e un arogant, dar e un ursulet mare. A fost o surpriza incredibila!" Antrenorul cu care Cristiano Ronaldo VISEAZA sa lucreze

"Credeam ca e un arogant, dar e un ursulet mare. A fost o surpriza incredibila!" Antrenorul cu care Cristiano Ronaldo VISEAZA sa lucreze

Intr-un interviu acordat celor de la ESPN, Cristiano Ronaldo vorbeste despre fostii sai antrenori.

Dintre toti oamenii cu care a lucrat pana acum, Cristiano Ronaldo spune ca Sir Alex i-a schimbat viata, iar Ancelotti si-a lasat o amprenta uriasa asupra sa. Cu antrenorul italian Cristiano viseaza sa lucreze si in viitor.

"E diferit cu fiecare antrenor cu care am lucrat. I-am avut pe Mourinho, Ferguson, Pellegrini. Fiecare are un stil, un sistem. Acum, cu Benitez, a trebuit sa ne adaptam. Dar ma simt confortabil pentru ca eu joc pe pozitia mea."

"Sir Alex Ferguson mi-a schimbat viata. Cand am ajuns in Manchester eram tehnic, dar mereu ma gandeam sa driblez si daca cineva ma atingea, sa cad repede. Am invatat multe de la el, am amintiri incredibile cu el"

"Am incercat sa iau lucrurile bune de la fiecare antrenor pe care l-am avut. Eu sunt jucatorul de astazi datorita tuturor antrenorilor pe care i-am avut. Ancelotti a fost o surprinza incredibila. La inceput credeam ca este mai dur, arogant, dar era chiar opusul. E un tip simpatic, ca un urs mare, sensibil, vorbeste cu toti jucatorii, se distreaza cu noi. E o persoana incredibila. As vrea ca toti jucatorii sa aiba oportunitatea sa lucreze cu el, e fantastic, imi lipseste mult. Am castigat multe impreuna si mi-as dori sa lucrez din nou cu el."

"Nu ma vad antrenor pe viitor. Ar fi greu. Nu este ceva ce imi doresc, dar depinde de multe lucruri. Astazi nu-mi doresc asta, nu imi place. Poate ceva legat de fotbal", a declarat Cristiano Ronaldo.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Astăzi livrăm Republicii Moldova primele doze de vaccin AstraZeneca
BRAT

Modifică setările cookies