Spania

Contractul lui Fati: prioritatea numărul 1 a Barcelonei! Termenul stabilit de catalani pentru o nouă înțelegere

Joan Laporta nu dorește să mai piardă niciun jucător liber de contract. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:47
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:56

Barcelona are un sezon cenușiu. Clubul catalan se află pe locul 7 în La Liga și a suferit două înfrângeri în primele meciuri din grupele Champions League, ambele cu 0-3 în fața lui Bayern și a Benficăi. 

Barcelona pare să nu se regăsească după ce l-a pierdut pe Leo Messi (34 ani), superstarul numaiputând fi păstrat din cauza plafonului salarial impus de La Liga și de datoriile pe are echipa „blaugrana” le-a acumulat în ultime două sezoane.

Pentru a evita să mai treacă printr-un episod asemănător, Barcelona a hotărât să le prelungească contractelor jucătorilor din timp. Primul a fost Pedri (18 ani), care a semnat un angajament până în 2026.

Următoarea țintă a catalanilor este Ansu Fati (18 ani), cel care a preluat numărul 10 lăsat de Messi. Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona dorește să îi prelungească înțelegerea atacantului, care expiră în 2022, până la meciul cu Real Madrid, de duminică, de pe 24 octombrie, de la 17:30. 

Conform aceleiași surse, Laporta a avut-o deja o întâlnire cu agentul jucătorului, Jorge Mendes, și i-a trimis detaliile contractuale lui Fati, pentru a le studia cu familia. De asemenea, președintele Barcelonei are în plan să îi securizeze și pe Ousmane Dembele (24 ani), Araujo (22 ani) și Gavi (17 ani).

Modifică setările cookies