El Clasico Barcelona Real Madrid The Rolling Stones Spania Mick Jagger și Ronnie Wood la El Clasico / Sursa foto: Getty Images

VIDEO Clasicii la El Clasico! Moment spectaculos cu The Rolling Stones în prim plan înainte de Barca - Real 

Barcelona și Real Madrid s-au întâlnit în primul El Clasico al sezonului, care s-a disputat pe terenul catalanilor, Estadio Olimpico. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 18:04
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 18:09

Primul El Clasico din acest sezon a fost unul cu totul special, în contextul în care Barcelona joacă pe Estadio Olimpico meciurile de pe teren propriu, după ce s-a început renovarea pe Camp Nou. Catalanii au pregătit o coregrafie specială pentru disputa de sâmbătă, care să „celebreze” și tricoul special creat pentru acest meci. 

Încă de când Barcelona a început colaborarea cu Spotify, o cunoscută platformă muzicală, catalanii au avut în duelurile cu Real Madrid, pe piept, logo-urile diferitor artiști de top. Pentru meciul de pe Estadio Olimpico, logo-ul The Rolling Stones a apărut atât pe tricouri, cât și în coregrafia din tribune. 

  • Logo The Rolling Stones la El Clasico / Sursa foto: Getty Images

Legendarii membri ai trupei, Mick Jagger și Ronnie Wood, au fost prezenți în tribunele stadionului, unde înainte de imnul Barcelonei a fost pusă piesa trupei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!