Luis Suarez Barcelona Real Madrid Spania

Cineva acolo "sus" il iubeste pe Suarez! Tragerea la sorti ii va supara pe cei de la Real Madrid! Cand au meci cu Barcelona:

Spaniolii au tras la sorti programul din La Liga pentru sezonul care sta sa inceapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 14:27
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 14:41

Barcelona are meci in prima etapa acasa, cu Elche, clubul pentru care joaca si Cristian Sapunaru. Real Madrid incepe sezonul pe Bernabeu, in fata celor de la Cordoba.

NOROCUL LUI SUAREZ

Luis Suarez asteapta o decizie din partea celor de la TAS pentru a vedea daca i se va ridica sau diminua suspendarea primita de FIFA.

Initial, el a primit 4 luni de stat departe de fotbal dupa ce l-a muscat pe Chiellini la meciul dintre Uruguay si Italia, de la CM 2014.

Acum, recursul pe care l-a facut a fost acceptat de TAS, care va lua o decizie in perioada 11-12 august.

Curios, calendarul din Spania s-a 'potrivit' perfect cu suspendarea lui Suarez. Fanii lui Real acuza faptul ca Suarez poate reveni chiar la meciul cu rivala istorica: daca ramane cu suspendarea de 4 luni, Luis e apt de joc pe 26 octombrie.

Primul El Clasico se joaca in saptamana 25-26 octombrie: sambata, 25, Suarez nu are drept de joc, in timp ce duminica, 26, uruguayanul poate intra pe teren. Speculatiile au inceput acum, dar TAS trebuie sa dea un raspuns mai intai.

Sezonul 2014-2015 in Spania incepe la data de 23 august.

Modifică setările cookies