Cifrele cu care Messi isi ingroapa "HATERII" de la Madrid! Cum arata TOP 10 echipe impotriva carora a dat cele mai multe goluri

Cifrele cu care Messi isi ingroapa "HATERII" de la Madrid! Cum arata TOP 10 echipe impotriva carora a dat cele mai multe goluri

Messi a marcat cele mai multe goluri din cele 401 impotriva celor de la Real Madrid!

Messi "sarbatoreste" depasirea bornei 400 in cariera. Atacantul Barcelonei apare in tot felul de statistici, in care sunt "explicate" golurile sale. De exemplu, Messi a dat 331 de goluri cu stangul, 53 cu dreptul, 15 cu capul, 1 cu pieptul si 1 cu mana.

De asemenea, Messi a dat de 93 de ori primul gol al meciului si de 34 de ori a egalat echipa adversa, jumatate din goluri fiind marcate acasa si jumatate in deplasare.

Cel mai tare clasament este cel al am echipelor impotriva calor a marcat! Pe primul loc in lista lui se afla cea mai mare rivala, Real Madrid! Messi a dat nu mai putin de 21 de goluri impotriva madrilenilor, catalanii obtinand victorii istorice in ultimii ani, 5-0 din 2010 sau 6-2 din 2009 fiind rezultate pe care fanii nu le vor uita prea curand, si in care Messi a dat 2 goluri.

Cele mai "norocoase" echipe:

21 - Real Madrid
20 - Atletico Madrid
19 - Osasuna
18 - Sevilla
15 - Getafe, Valencia
14 - Bilbao, Zaragoza
13 - Betis
12 - Malaga, Racing, Mallorca

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident cu șapte morți în Bacău. Doi copii, printre victime. Alte două persoane sunt în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies