"Inventatorul celei mai mari echipe din istoria Barcelonei!" CE POVESTE: Colegi de camera la Barca, azi se lupta in Premier League! Dezvaluirile spectaculoase facute despre Guardiola

"Inventatorul celei mai mari echipe din istoria Barcelonei!" CE POVESTE: Colegi de camera la Barca, azi se lupta in Premier League! Dezvaluirile spectaculoase facute despre Guardiola

Meciul lui Manchester City cu Everton de astazi din Premier League va avea o incarcatura speciala pentru Pep Guardiola si Ronald Koeman.

Cei doi au jucat impreuna la Barcelona, iar marele Cruyff a fost omul care i-a pus sa stea in aceeasi camera.

Koeman vorbeste la superlativ despre Guardiola, despre care spune ca este cel mai mare antrenor din lume la ora actuala.

Tehnicianul olandez a declarat in Guardian:

"Guardiola a format cea mai buna echipa a Barcelonei pe care fotbalul a vazut-o vreodata"

"Nu a fost nicio intamplare ca Johan Cruyff ne-a pus in aceeasi camera. Jucam pe pozitii apropiate pe teren si Cruyff a spus ca Pep poate invata multe de la mine."

"Imi plac jucatorii tineri care vor sa invete si sa se comporte normal. Nu sa conduca un Porsche dupa 3 meciuri in prima echipa. In cazul lui Pep era un Opel la mana a doua."

"Era fantastic prin tot ce facea. Era tanar, dar avea propriile opinii. In afara tereului era tacut, dar in teren era implicat in fotbal si in tactica. Era foarte inteligent. Inca e. E respectuos cu toata lumea si ii place fotbalul la nebunie"

"Cand luam cina impreuna imi povesteste despre experientele frumoase pe care le-am trait la Barcelona. Dinamica e diferita acum. Acum el e cel mai bun manager din lume"

"Obisnuiam sa-i dau sfaturi, dar cand am fost la Feyenoord l-am trimis pe Giovanni van Bronckhorst sa o vada pentru 3 zile pe Bayern la antrenament, cu Pep antrenor. I-am furat cateva dintre ei.", povesteste Ronald Koeman.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies