Ce amenzi platesc jucatorii Barcelonei! Pique, cel mai indisciplinat jucator din lotul lui Luis Enrique! Cati bani are de platit

Ce amenzi platesc jucatorii Barcelonei! Pique, cel mai indisciplinat jucator din lotul lui Luis Enrique! Cati bani are de platit

Jucatorii Barcei platesc de fiecare data cand intarzie. 

Fundasul spaniol Gerard Pique a platit in sezonul 2015/2016 cele mai multe amenzi pentru incalcarea codului disciplinar de la FC Barcelona, cu un total de 6.200 euro, scrie presa spaniola.

Codul disciplinar prevede amenzi pentru intarzierea la antrenamente si la meciuri. O prima intarziere la antrenament este sanctionata cu 200 euro, a doua abatere se sanctioneaza cu 400 euro, iar urmatoarele dubleaza suma anterioara. Inaintea unui meci, jucatorii sunt convocati, la stadion, cu o ora jumatate inaintea fluierului de debut. Prima intarziere implica o amenda de 400 euro, a doua abatere este sanctionata cu 1600 euro, iar la urmatoarele suma se multiplica de 4 ori.

Conform situatiei la zi a amenzilor, Pique ocupa primul loc in acest sezon cu 6.200 euro, urmat de Neymar 1200 euro, Adriano 1000 euro si Arda Turan 600 euro. Messi, Iniesta, Suarez, Mascherano, Busquets, se numara printre jucatorii care nu au avut nicio abatere in acest sezon.

Anual, amenzile se cifreaza la circa 10.000 euro si banii sunt varsati unui ONG la alegerea capitanilor de echipa. 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Varianta de Covid-19 din Brazilia a provocat reinfectarea mai multor persoane vindecate
BRAT

Modifică setările cookies