Câți bani poate primi FC Barcelona de la UEFA, în urma accidentării lui Pedri

Pedri accidentare pedri EURO 2024 Spania Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 18:49
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 18:51

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) a anunţat că Pedri Gonzalez, care s-a accidentat în meciul cu Germania din sferturile de finală de la EURO 2024, a suferit o entorsă la genunchiul stâng şi va fi indisponibil pentru restul competiţiei.

"Examenele medicale au arătat că Pedri Gonzalez a suferit o entorsă laterală internă de gradul 2 la genunchiul stâng", precizează RFEF într-un comunicat.

Pedri, jucătorul echipei FC Barcelona, va rămâne însă în Germania până la finalul Campionatului European, alături de colegii săi din selecţionata Spaniei. Mijlocaşul ofensiv, care a rămas la pământ după ce a fost faultat de Toni Kroos, în minutul 4, a încercat să reia jocul, dar în final a fost nevoit să-i cedeze locul, în lacrimi, lui Dani Olmo, autorul primului gol al Spaniei în meciul de vineri.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani tocmai revenise la echipa naţională după o absenţă de peste un an şi jumătate, din cauza mai multor accidentări.

Câți bani poate primi FC Barcelona de la UEFA

Cei de la UEFA sunt nevoiți să ofere compensație financiară clubului catalan, începând cu 2 august, când trec cele 28 de zile de la accidentare. 

Pentru fiecare zi de absență, UEFA trebuie să ofere 20.548 euro, maximul putând ajunge până la 7,5 milioane de euro, pentru maximum 365 zile.


Spania - Germania - Faulturile lui Toni Kroos pe www.sport.ro

Reacția lui Toni Kroos după ce l-a accidentat pe Pedri

”Un lucru foarte important pentru mine: iertare și însănătoșire grabnică pentru Pedri. Logic, nu am vrut să te rănesc. Recuperare grabnică și toate cele bune. Ești un jucător grozav”, a scris Toni Kroos pe rețelele social media.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!