Cat de mult l-ar putea costa pe Cristiano Ronaldo gestul GOLANESC cu Cordoba. Ce a scris arbitrul in carnet

Cat de mult l-ar putea costa pe Cristiano Ronaldo gestul GOLANESC cu Cordoba. Ce a scris arbitrul in carnet

Cristiano Ronaldo risca sa plateasca scump pentru gestul incredibil cu Cordoba, in urma caruia a fost eliminat.

Ziaristii spanioli de la Marca noteaza astazi ca starul portughez ar putea rata unul dintre cele mai importante meciuri din cauza acestui gest, cu Atletico Madrid.

Asta s-ar putea intampla daca Balonul de Aur din 2014 va primi 3 etape de suspendare in urma acestui gest. Marca scrie ca "Real Madrid face tot posibilul ca pedeapsa sa fie minima", iar Cristiano sa primeasca cel mult doua etape.

Daca asta se va intampla, acesta va sta pe bara cu Real Sociedad si cu Sevilla, si va reveni in meciul cu Atletico Madrid.

In carnetul sau, centralul meciului cu Cordoba a notat ca "in minutul 83 al meciului, numarul 7, Cristiano Ronaldo, a fost eliminat pentru motivul urmator: lovirea unui adversar fara balon, departe de faza unde mingea se afla in joc."

Cristiano Ronaldo a incercat sa-si ceara scuze fata de suporteri si de Edimar, dupa meci, pe retelele de socializare: "Imi cer scuze fata de toata lumea, in special fata de Edimar, pentru ceea ce am facut"





VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies