"Campionii Campionilor" si "Madrid, Madrid, Madrid" Ziarele din Spania se inclina in fata lui Real !

Autor: Sport.ro
Marti 15 Mai 2012, 12:15

	"Campionii Campionilor" si "Madrid, Madrid, Madrid" Ziarele din Spania se inclina in fata lui Real !

Cu 100 de puncte stranse in campionat formatia din Madrid e REGINA EUROPEI !
 

Presa spaniola are numai cuvintele de lauda la adresa formatiei din Madrid ! "Campionii campionilor" si " Madrid, Madrid, Madrid" au titrat AS si Marca.

Real Madrid a spulberat toate recordurile in acest campionat. A facut 100 de puncte din maximul posibil de 114 si a depasit recordul Barcelonei de 94 de puncte stabilit in sezonul 2009-2010.

Chiar daca Ronaldo nu a marcat decat de 46 de ori in acest campionat, Real Madrid a avut 121 de goluri marcate cu 7 mai multe decat rivalii de la Barcelona.

Santiago Bernabeu a fost un adevarat talisman pentru "Galactici" acestia marcand de 70 de ori.

Desi pe teren propriu nu au stat prea bine in aparare incasand 19 goluri, in deplasare cei de la Real au avut o defensiva de fier primind doar 13 goluri.

Cele 100 de puncte(50 de puncte castigate acasa, 50 de puncte castigate in deplasare) au facut din Real cea mai tare campioana din Europa.

Comparand rezultatul din Spania cu cele din Anglia, Italia si Germania se poate observa distanta uriasa dintre Real Madrid si restul. Manchester City a obtinut doar 89 de puncte in timp ce Juventus a avut 84 si Borusia Dortmund doar 81.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies