Spania

BOMBA MILENIULUI pe piata transferurilor: 'Ronaldo pleaca de la Real in 2015'! Anuntul care INCHEIE era galactica

Pe Bernabeu se pregateste un cutremur de proportii vara viitoare!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 08:00
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 09:12

Cristiano Ronaldo ar urma sa plece de la Real, anunta presa din Anglia. Destinatia: Manchester United, clubul de care Cristiano a recunoscut ca e indragostit iremediabil. Transferat de Real chiar de la Manchester acum 5 ani in schimbul a 94 de milioane de euro, CR7 e gata sa faca drumul inapoi catre Premier League.

Cheia afacerii e impresarul Jorge Mendez, care vede in plecare lui Ronaldo de la Real mijlocul perfect pentru a se razbuna pe Florentino Perez. "Daca l-as aduce pe Falcao, ar trebui sa-l pun pe Mendes presedinte" - a fost declaratia lui Perez care l-a infuriat pe agentul portughez.

Revansa ar putea avea loc in schimbul a 70 de milioane de euro, scrie Daily Mail. Aceasta e oferta pe care United are de gand sa o faca pentru diamantul pe care l-a pierdut in 2009. Desi e greu de crezut ca Real va accepta propunerea, influenta lui Mendez asupra clientului sau e decisiva. El va fi omul in jurul caruia United va construi 'Operatiunea Cristiano', jucatorul care i-a dat dependenta lui Real in ultimii ani.

De cand e la Madrid, Ronaldo a marcat 255 de goluri in 250 de meciuri. In cariera, a castigat de doua ori Balonul de Aur si toate trofeele importante la nivel de echipa de club.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies