Spania

Abramovici transfera, dar NU are antrenor! Un alt nume greu de pe lista lui a semnat cu alta echipa! Fanii au aflat: DVD-urile chiar l-au TRADAT!

Marcelo Bielsa era pe picior de plecare de la Bilbao, pentru ca sefii nu incepusera negocierile de prelungire a contractului. Acum totul s-a rezolvat, fanii rasufla usurati.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2012, 16:49
Data actualizarii: Duminica 03 Iunie 2012, 16:46

Bielsa a facut o mare performanta la Bilbao - finala Europa League. Chiar daca a pierdut-o, la fel cum s-a intamplat si in finala Cupei Regelui, cand Bielsa a fost din nou infrant, fanii il iubesc.

Initial, fanii au aflat ca Bielsa si-a prelungit contractul la inchirierile de dvd-uri. Cu alte cuvinte, argentinianul va mai inchiria filme si anul viitor de la Bilbao, deci credeau ca va mai sta in Spania.

Patronul celor de la Chelsea cauta deja un antrenor dupa ce a luat Champions League. El l-a avut pe lista si pe Bielsa, dar l-a pierdut. In schimb cumpara jucatori unul dupa altul: Marin, Hazard si Hulk.

Pentru a mai ramane la finalista Europa League, lui Bielsa i s-au promis transferuri noi si e aproape de a semna un nou contract.

Bielsa si-a prelungit contractul cu Bilbao pe inca un sezon.


Modifică setările cookies