Benitez, la Real Madrid dupa Carlo Ancelotti! Spaniolul vine cu lista de jucatori pregatita! Care sunt primele TREI tinte

Rafa Benitez preia Real Madrid, dupa demiterea lui Carlo Ancelotti, anunta Marca! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 17:23
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 17:28

Benitez e alesul lui Florentino Perez, care a decis sa renunte la Ancelotti, in ciuda Ligii Campionilor castigate de italian anul trecut.

"Benitez e 99% antrenorul lui Real Madrid", a anuntat impresarul lui Carlo Ancelotti. 

Alegerea lui Benitez pare surprinzatoare. Spaniolul are insa trofee importante in palmares, mai ales in Europa, castigator al Cupei UEFA cu Valencia, celebra finala de la Istanbul din 2005 cu Liverpoo sau Europa League castigata cu Chelsea in 2013.

"Avem nevoie de un nou inceput", a anuntat Florentino Perez dupa demiterea lui Ancelotti. Presedintele clubului spaniol a facut deja lista de transferuri pentru ca Benitez sa se lupte pentru toate trofeele din sezonul urmator.

David De Gea e primul pe lista de la Madrid. Portartul lui Manchester United a refuzat sa-si prelungeasca contractul scadent in 2016 iar Van Gaal a declarat ca nu stie daca spaniolul va mai continua pe Old Trafford. United cere 40 de milioane de euro pentru cel considerat urmasul lui Casillas de la nationala Spaniei.

De Gea e prima optiune si in viziunea fanilor, care au votat intr-un sondaj pe Marca.

Pogba si Veratti mai sunt pe lista madrilenilor pentru intarirea liniei de mijloc.

Modifică setările cookies