Spania

Bayern a început ofensiva pentru cel mai bine cotat jucător al Barcelonei! Bavarezii i-au contactat deja impresarul

Bayern Munchen a pus ochii pe unul dintre cei mai importanți jucători de la Barcelona. Bavarezii au făcut deja primii pași pentru transfer.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 16:24
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 16:32

Frenkie de Jong (24 de ani) este principala țintă a echipei care domină fotbalul german. Bayern vrea să-l transfere pe mijlocașul olandez încă din această iarnă, dar dacă nu vor ajunge la o înțelegere cu Barcelona sau cu jucătorul, germanii sunt dispuși să aștepte până în vară.

Bayern vrea să-l ia pe Frenkie de Jong de la Barcelona

Bayern a făcut deja primii pași pentru această mutare. Șefii clubului au luat deja legătura cu agentul jucătorului, notează Marca

  • Frenkie de Jong

De Jong este evaluat de site-urile de specialitate la 70 de milioane de euro și este cel mai bine cotat jucător din lotul formației catalane. 

Acesta a fost transferat de la Ajax Amsterdam în 2019 pentru impresionanta sumă de 86 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, acesta mai are un contract valabil până în 2024 cu Barcelona.

Barcelona este pe locul șapte în La Liga și tremură pentru participarea în competițiile europene. Catalanii au 32 de puncte și sunt la patru puncte distanță de locul patru, ultimul care asigură calificarea în Champions League, ocupat de Atletico Madrid, care are și un meci în plus.

Modifică setările cookies