Spania

'BATAIE' in Premier League pentru semnatura lui Coutinho! Englezii fac ANUNTUL: ei sunt marii favoriti! Unde poate ajunge brazilianul

Philippe Coutinho nu va fi pastrat de Bayern Munchen si cluburile din Premier League se lupta pentru semnatura lui.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 17:42
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 17:46

Coutinho va reveni la Barcelona, dupa ce Bayern Munchen a decis sa nu il transfere definitiv. Catalanii si-ar dori sa scape de tot de mijlocasul brazilian, iar pretul stabilit ar fi in jurul a 80 de milioane.

Cu toate acestea, jucatorul are sanse mari sa plece din nou sub forma de imprumut. Pentru semnatura lui se bat o multime de cluburi din Premier League.

Ultima echipa intrata pe lista este Chelsea, care e vazuta drept principala favorita pentru transferul lui Coutinho, anunta englezii de la Dailystar. Aproximativ 10 milioane de lire sterline ar urma sa incaseze catalanii in urma imprumutului.

Toate marile cluburi din Londra sunt in cursa pentru semnatura brazilianului, Arsenal si Tottenham, de asemenea, manifestandu-si interesul pentru jucator.

Manchester United, Leicester si Newcastle sunt si ele cu ochii pe fotbalistul Barcelonei.

56 de milioane de euro este cota de piata a lui Coutinho, conform Transfermarkt. Barcelona ii platea lui Liverpool 145 de milioane de euro in 2018.

Modifică setările cookies