Barcelona la liga Samuel Umtiti Transfer umtiti Spania Barcelona vrea să scape cu orice preț de el! Fotbalistul care nu mai are nici un viitor în Catalunia

Barcelona vrea să scape cu orice preț de el! Fotbalistul care nu mai are nici un viitor în Catalunia

Schimbările de lot continuă la Barcelona.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 20:00
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 20:06

Adus în 2016 de la Lyon, cu 25 de milioane de euro, Samuel Umtiti s-a impus aproape imediat în echipa de start a catalanilor, dar accidentările l-au măcinat. A câştigat Mondialul din 2018 cu naţionala Franţei şi a refuzat să se opereze la genunchi, iar din 2018 încolo cariera sa a mers doar în jos.

Acum, Barcelona vrea să scape de Umtiti şi jurnalistul Toni Juanmarti anunţă că fundaşul cu origini în Cameruna va fi înştiinţat de către şefi că trebuie să plece de pe Camp Nou. Condiţia fizică a lui Umtiti s-a îmbunătăţit considerabil şi deja există oferte pentru transferul său, salariul său fiind unul destul de mare pentru condiţiile financiare ale clubului din acest moment.

  • Barcelona vrea să scape cu orice preț de el! Fotbalistul care nu mai are nici un viitor în Catalunia

Palmares bun la Barcelona

 

Francezul a strâns 132 de prezențe în tricoul catalanilor, reușind două goluri și o pasă decisivă. Acesta și-a adăugat la colecția de trofee și două titluri, trei Cupe ale Regelui și două Supercupe ale Spaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!