Barcelona s-a mișcat repede și a rezolvat primul transfer pentru anul 2024

Barcelona Athletic Bilbao nico williams Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 08:35
Data actualizarii: Sambata 14 Octombrie 2023, 08:47

FC Barcelona a rezolvat primul transfer pentru perioada de mercato din vara anului 2024.

Pe locul trei în La Liga și cu șanse mari pentru calificarea în optimile Champions League, pentru prima oară după doi ani, Barcelona se gândește deja la următorul sezon și a rezolvat un transfer important.

Nico Williams (21 de ani), spaniolul cu cetățenie ghaneză de la Athletic Bilbao, a ajuns la un acord cu șefii de pe Camp Nou pentru un transfer în vara următoare, scrie publicația iberică Fichajes.

Barcelona a rezolvat transferul lui Nico Williams

Barcelona va profita de situația contractuală a atacantului care poate evolua atât în bandă stângă, cât și în bandă dreaptă. Williams a intrat în ultimul an de contract cu Bilbao, astfel că se va transfera gratis pe Camp Nou.

Athletic Bilbao a încercat să-l convingă să-și prelungească actuala înțelegere, dar eforturile oficialilor basci nu au avut succes.

Evaluat la 40 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Nico Williams a debutat în sezonul 2020-2021 pentru prima echipă a lui Athletic Bilbao, pentru care a strâns, până acum, 91 de meciuri. La actuala sa echipă de club este coleg cu fratele său, mult mai experimentatul Inaki Wiliiams.

Până acum, Nico a înscris 12 goluri ș a oferit 11 pase decisive pentru gruparea bască, în toate competițiile.

Barcelona va juca ”acasă” cu Athletic Bilbao

Cu două rezultate de egalitate în ultimele trei partide din La Liga, Barcelona a cedat primul loc în favoarea rivalei Real Madrid, care are în prezent 24 de puncte, la trei distanță de rivala catalană.

În următoarea etapă, Barcelona se va duela pe teren propriu chiar cu Athletic Bilbao. Catalanii sunt singurii neînvinși până acum în actualul sezon de La Liga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!