Barcelona, RECORD de investitii in acest sezon! A platit doar 4 milioane mai putin decat PSG pe transferuri. TOP 10 in Europa

Barcelona, RECORD de investitii in acest sezon! A platit doar 4 milioane mai putin decat PSG pe transferuri. TOP 10 in Europa

Transferul lui Neymar la PSG a aruncat in aer fotbalul din Europa. 

Seicii lui PSG au achitat clauza de 220 de milioane de euro pentru Neymar vara trecuta, iar sumele de transfer au explodat. Pentru ca transferul s-a facut tarziu in vara, Barcelona a fost nevoita sa supraliciteze pentru jucatorii doriti, iar la finalul celor doua campanii de achizitii din acest sezon, catalanii au ajuns sa cheltuie aproape la fel de multi bani ca si PSG.

Potrivit organizatiei CIES Football Observatory din Elvetia, Barcelona a platit 414 milioane de euro pe jucatori, in timp ce PSG a cheltuit 418 milioane vara trecuta, iar in aceasta iarna nu a mai cumparat nimic, clubul francez fiins presat de regulile fairplay-ului financiar ale FIFA.

Manchester City ocupa podiumul cheltuieilor, cu 355 de milioane de euro cheltuite de Pep Guardiola pe aducerea de jucatori. Echipele din Anglia domina topul, cu cele mai mari investitii din Europa.

TOP 10

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies