Barcelona Brazilia Lucas Lima santos Spania

Barcelona, reclamata la FIFA pentru ca a negociat cu un fotbalist sub contract. Catalanii pot avea de suferit

Vezi si - "Ronaldo nu exista pentru mine! Se crede prea important" Atac al unui star din fotbal la Cristiano, inaintea intalnirii directe

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2017, 10:41
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2017, 10:49

Brazilienii de la Santos au decis sa o reclame pe Barcelona la FIFA. Acestia ii acuza pe catalani ca au luat legatura cu un fotbalist care nu a intrat inca in ultimele 6 luni de contract!

In urma cu o saptamana, presa catalana a anuntat ca Barcelona a ajuns la o intelegere cu mijlocasul brazilian Lucas Lima, cel care ar urma sa ajunga in La Liga la 1 ianuarie 2018. Fotbalistul ar urma, potrivit Sport.es, sa ajunga liber de contract, acesta urmand sa isi incheie intelegerea cu Santos.

Problema Barcelonei este ca Lima intra in ultimele sase luni de contract abia la 1 iulie, motiv pentru care cei de la Santos s-au suparat. Acestia au decis sa reclame la FIFA negocierile dintre clubul spaniol si jucator.

Informatia potrivit careia Lima s-a inteles cu Barcelona a fost aflata chiar in urma unei gafe a fotbalistului, care a dezvaluit transferul iminent la o partida de poker!

De cealtalta parte, Barcelona a negat vehement orice contact cu fotbalistul lui Santos si spune ca nu are niciun acord.

Modifică setările cookies