Spania

Barcelona reacționează, după ce a aflat că Real Madrid vrea un jucător de pe Camp Nou! Prima măsură luată

Presa din Spania a scris în ultimele zile despre dorința președintelui Florentino Perez de a transfera la Real Madrid un jucător de la FC Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:40
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:40

Ronald Araujo (22 de ani) a devenit om de bază la FC Barcelona în ultimele două sezoane, iar ultimul meci, derby-ul cu Real Madrid din Supercupa Spaniei, scor 2-3, după prelungiri, a impresionat prin sacrificiul său.

Barcelona vrea să-i propună un nou contract lui Ronald Araujo

Fundașul uruguayan a evoluat toate cele 120 de minute contra lui Real Madrid, în ciuda faptului că recent trecuse printr-o intervenție chirurgicală la mână. Araujo i-ar fi impresionat chiar și pe conducătorii lui Real Mdarid, care sunt interesați de transferul său, conform presei din Spania.

Publicația catalană Sport anunță că, după ce au apărut informații legate de interesul lui Real Madrid pentru Araujo, Barcelona a decis să programeze o ședință cu impresarul stoperului sud-american pentru a-i propune un nou contract.

Araujo ar urma să primească, pe lângă o mărire salarială, și o clauză de reziliere superioară, actuala fiind de 200 de milioane de euro. "Araujo vrea să rămână la Barcelona, dar își dorește să fie apreciat pentru prestațiile sale din teren", a scris sursa citată.

Jurnaliștii catalani susțin că Barcelona este conștientă de interesul lui Real Madrid pentru Ronald Araujo, însă clubul de pe Camp Nou este optimist și nu își face probleme că l-ar putea pierde pe fundaș în dauna marii rivale.

Araujo a fost transferat de FC Barcelona în 2018, de la formația uruguayană Boston River, pentru 4,7 milioane de euro. După doi ani la echipa secundă, fundașul a promovat la seniori, unde a strâns deja 61 de meciuri și patru goluri.

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră actualul contract al lui Araujo
  • 35 de milioane de euro este cota de piață a fundașului de la Barcelona, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies