Franck kessie AC Milan Barcelona Spania

Barcelona e în contact strâns cu agentul său! Starul așteptat pe Camp Nou în vară

Barcelona vrea să aducă un jucător de la AC Milan în perioada de transferuri din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:04
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:13

Franck Kessie (25 de ani), mijlocașul ivorian al lui AC Milan, a intrat în ultimele șase luni de contract cu actuala sa echipă și nu are, momentan, un acord cu un alt club. 

Franck Kessie, în capul listei de transferuri la Barcelona

Ivorianul este pe lista de transferuri a Barcelonei, iar conducerea catalană este, în acest moment, în contact cu agentul său. Kessie nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său. Mai multe cluburi ar fi interesate de serviciile sale, notează jurnalistul Fabrizio Romano.

Ivorianul care evoluează pe postul de mijlocaș central este evaluat de site-urile de specialitate la 48 de milioane de euro. Acesta evoluează la Milan din 2019, an în care a fost cumpărat de la Atalanta pentru 24 de milioane de euro.

Barcelona este, în acest moment, pe locul patru în La Liga, cu 39 de puncte, la egalitate cu locul cinci, ocupat de Atletico Madrid, dar cu un meci mai puțin. Catalanii se pregătesc pentru duelul din următoarea etapă, cu Valencia.

Lider în La Liga este Real Madrid, care are un meci în plus față de Barcelona și care este la 15 puncte distanță de marea rivală. Principala urmăritoare a Realului este Sevilla, care ocupă locul doi, cu 50 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!