Barcelona a semnat un nou contract de sponsorizare! Ce suma va primi echipa in urmatorii 3 ani! Fanii nu se asteptau sa vada numele sponsorului aici:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 14:17

	Barcelona a semnat un nou contract de sponsorizare! Ce suma va primi echipa in urmatorii 3 ani! Fanii nu se asteptau sa vada numele sponsorului aici:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Barcelona si sponsorul sau, Qatar Airways, au facut o prezentare oficiala a noului contract de sponsorizare. La intalnire au fost prezenti presedintele clubului, Sandro Rosell, dar si CEO ul Qatar Airways, Akbar Al-Baker.

La eveniment s-a anuntat ca de acum inainte Barcelona nu va purta numele sponsorului doar pe echipament, dar si pe exteriorul stadionului Camp Nou si pe scaune. Quatar Airways va avea si un spatiu special in muzeul clubului.

Totusi, presedintele Barcelonei a spus ca nu exista nicio sansa ca numele stadionului sa se schimbe.

In urmatorii 3 ani, Barcelona va incasa 100 de milioane de euro de la sponsorul sau. Clubul nu are nicio clauza de performanta, asa ca va incasa aceasta suma, indiferent de rezultate.

Cu ocazia noului contract, Barcelona a lansat si un nou clip publicitar, numit "O echipa care uneste lumea".  Din reclama nu lipsesc Messi, Pique, Puyol, Neymar sau Iniesta, dar nici stewardesele de la Qatar Airways.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT