Barcelona a publicat cifrele transferului! Catalanii au dat mai putin decat s-a anuntat in presa! Cat a costat Suarez cu adevarat

Barcelona a publicat cifrele transferului! Catalanii au dat mai putin decat s-a anuntat in presa! Cat a costat Suarez cu adevarat

Sefii Barcelonei au dezvaluit care au fost cu adevarat cifrele afacerii lui Suarez.

Uruguayanul a costat "doar" 81 de milioane de euro, si nu 94 de milioane, asa cum s-a vehiculat la inceput.

Mai mult, fostul atacant al lui Liverpool are o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro, iar contractul se intinde pe 6 sezoane. Catalanii vor sa evite astfel problemele avute in cazul transferului lui Neymar, in care, in urma diferentelor dintre sumele din presa si cele adevarate, s-a pornit o adevarata ancheta ce a dus la amendarea clubului.

Transferul lui Neymar a fost anuntat pentru 90 de milioane de euro initial, insa in urma anchetei s-a descoperit ca Barcelona a platit peste 100 de milioane de euro, insa o parte din bani nu au fost trecuti in actele oficiale ale transferului, fapt ce era sa duca la o suspendare pe piata transferurilor pentru vicecampioana Spaniei.

"Am inteles acum ce am gresit, a fost o lectie primita ce nu se va mai repata", a spus Suarez dupa ce a debutat la Barcelona intr-un amical.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies