Barcelona a dat lovitura! Contract de două miliarde de euro

Barcelona contract barcelona Spania Logo FC Barcelona / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 12:00
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 12:02

FC Barcelona trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar. 

Clubul condus de Joan Laporta a redus cheltuielile în ultimii ani pentru a putea scăpa de datoriile care pun probleme catalanilor de mai mulți ani de zile.

Chiar dacă au obținut sume importante din vânzarea jucătorilor, dar și din contracte de sponsorizare, Barcelona nu a reușit să scape în totalitate de datorii. 

Barcelona a dat lovitura! Contract fabulos cu Nike

Acum, clubul blaugrana este aproape de a semna un contract fabulos, care-i poate aduce venituri de peste două miliarde de euro în următorii zece ani.

Barcelona își va preluni contractul cu partenerul tehnic Nike pentru încă zece ani, iar cifrele contractului sunt fabuloase. Potrivit jurnalistului Aaron Dominguez, catalanii vor primi 120 de milioane de euro în fiecare an, la care se pot adăuga încă 70 de milioane de euro din eventuale bonusuri, cel mai probabil în funcție de performanțele echipei.

În plus, se va adăuga și un bonus de 100 de milioane de euro la semnarea contractului, iar în total suma poate atinge două miliarde de euro în următorii zece ani!

Contractul dintre Barcelona și Nike ar reprezenta și un record în ceea ce privește liniile de echipament sportiv.

Barcelona l-a ”instalat” pe Hansi Flick în funcția de antrenor

În perioada pe care o va petrece la gruparea catalană, Hansi Flick va fi remunerat cu un salariu brut cuprins între 9 și 11 milioane de euro brut, probabil în funcție de performanțele pe care acesta le va obține ca antrenor la formația blaugrana.

De asemenea, în contractul său există și bonusuri pentru atingerea obiectivelor, scrie jurnalistul german Florian Plettenberg.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!