Barca si-a prezentat OFICIAL cel de-al treilea echipament! Cantareste doar 150 de grame si este facut din 13 sticle reciclate! Cum arata:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 11:49

	Barca si-a prezentat OFICIAL cel de-al treilea echipament! Cantareste doar 150 de grame si este facut din 13 sticle reciclate! Cum arata:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

FC Barcelona si-a prezentat in aceasta dimineata cel de-al treilea echipament pentru acest sezon! Neymar a fost ales ca starul prezentarii

Noul echipament al Barcelonei pentru acest sezon, cel de-al treilea, va fi negru complet, avand insa culorile steagului Cataluniei pe guler. Echipamentul este creat de cel de la Nike si este facut din poliester reciclat, din 13 sticle de plastic reciclate.

Echipamentul cantareste in total doar 150 de grame, cu 23% mai putin decat precedentele designuri ale celor de la Nike. Este caracterizat ca fiind cu pana la 20% mai puternic si are o flexibilitate superioara.

Echipamentul va fi disponibil incepand cu data de 21 septembrie de pe site-ul oficial al Barcei

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT