Barca face primul transfer al verii! Mijlocasul ofensiv a fost unul dintre cei mai spectaculosi din Europa in acest sezon!

Barca face primul transfer al verii! Mijlocasul ofensiv a fost unul dintre cei mai spectaculosi din Europa in acest sezon!

Barcelona il readuce pe Deni Suarez de la Villarreal! 

Barca face primul transfer din aceasta vara in cateva zile, scrie Sport.es! Deni Suarez va reveni pana la urma, dupa ce a fost trimis ca imprumut la Sevilla si transferat definitiv la Villarreal cu optiune de rascumparare. Mijlocasul a impresionat in acest sezon de Europa League, cand Villarreal a ajuns pana in semifinale.

Catalanii vor activa clauza de rascumparare a mijlocasului ofensiv in varsta de 22 de ani si se vor baza pe el in sezonul urmator, scrie sursa citata. Luis Enrique a incercat sa-l ia pe Suarez si in pauza de iarna, insa cei de la Villarreal nu au vrut sa-l cedeze. "Submarinul albastru" va pastra in sezonul urmator 50% din drepturile federative ale jucatorului, iar peste doua sezoane vor avea 25% din drepturile sale. Abia peste trei sezoane Barcelona va deveni singura proprietara a jucatorului.

3.25 millioane euro plateste Suarez pentru rascumpararea lui Suarez.
12 milioane de euro e cota lui Suarez pe transfermarkt.de
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies