Spania

Banii vorbesc! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Barcelona pentru starul dorit cu insistență de Xavi

Barcelona trece printr-o situație delicată din punct de vedere financiar, dar trebuie să se întărească la nivel de lot, iar acest lucru presupune, pe lângă altele, un buget impresionant.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 13:19
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 13:23

Catalanii au pus ochii pe Matthijs de Ligt (22 de ani) de la Juventus, fundaș pe care Barcelona l-a mai vrut pe vremea când acesta evolua pentru Ajax Amsterdam, doar că apărătorul olandez a ales să plece la Torino.

Barcelona trebuie să plătească o sumă impresionantă pentru De Ligt

Acum, Juventus este hotărâtă să scape de De Ligt și i-a fixat și prețul jucătorului dorit cu insistență de Xavi la Barcelona. Dacă-l vrea pe De Ligt, Barcelona trebuie să plătească nu mai puțin de 65 de milioane de euro, scrie La Repubblica.

De Ligt a evoluat în 23 de partide pentru Juventus în acest sezon, în campionat și Liga Campionilor. La 22 de ani, fundașul are deja 33 de prezențe în naționala Olandei.

Barcelona este pe locul șase în La Liga, cu 32 de puncte, la un singur punct distanță de următoarele clasate, Real Madrid și Real Sociedad. Pentru catalani urmează partida din campionat cu Alaves, din deplasare.

Lider este rivala Real Madrid, care are 49 de puncte după 21 de partide.

Modifică setările cookies