Spania

"Balonul de Aur la Cristiano? E ridicol! A fost un anonim!" Numele urias din fotbal care il face praf pe CR7

A trecut o saptamana de la acordarea Balonului de Aur, iar victoria lui Cristiano Ronaldo in fata lui Messi nu este laudata de toata lumea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 08:20
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 09:24

Johan Cruyff sustine ca portughezul nu ar fi trebuit sa castige in mod normal Balonul de Aur in 2014. Rezultatele de la Mondial nu au fost pe masura acestui trofeu.

"La cel mai inalt nivel, totul este o combinatie intre talent individual si realizari. Este ridicol ca pentru al doilea an consecutiv sa acorzi Balonul de Aur unui jucator care nu a evoluat perfect si a castigat niste titluri."

"In 2013, Cristiano Ronaldo a luat titlul in loc sa-l ia Kroos sau oricare alt jucator de la Bayern. Ei cucerisera totul. In 2014, Kroos a fost omul din spatele echipei care a cucerit campionatul Mondial. Ronaldo a fost un anonim la Mondial.", a declarat acesta, potrivit cotidianului catalan Sport.

Cristiano Ronaldo a castigat al treilea Balon de Aur din cariera si al doilea consecutiv, dupa ce a primit cele mai multe voturi, intr-o cursa directa cu Leo Messi si Manuel Neuer.

Modifică setările cookies