Real Madrid Isco Spania

Bale si Ronaldo, eclipsati de noul ZEU de la Real Madrid! I-a depasit deja pe Zidane, Ozil si Kaka! Performanta nebuna realizata in doar 5 meciuri:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2013, 20:01
Data actualizarii: Vineri 20 Septembrie 2013, 20:25

De-a lungul timpului, Real Madrid a investit zeci de milioane de euro pentru a avea un conducator de joc de clasa, un 'numar 10' care sa ofere pase utile colegilor si sa dea goluri. Dupa doar 5 meciuri in tricoul Realului, Isco a reusit sa isi depaseasca toti predecesorii, scriu cei de la Marca! Nume grele precum Mesut Ozil, Kaka, Sneijder sau Zinedine Zidane nu au avut un debut la Real atat de bun precum jucator care castiga anul trecut trofeul 'Golden Boy'

La 21 de ani, Isco a reusit sa impresioneze meci de meci la Madrid. In 4 dintre cele 5 meciuri in care a evoluat a fost integralist. Ca o comparatie, Ozil nu a jucat 90 de minute in niciunul dintre primele sale 5 meciuri la Real, fiind pentru prima data integralist abia in noiembrie! Kaka si Sneijder au jucat 90 de minute intr-un singur meci din primele 5 iar Zidane in 3.

Adus pentru 30 de milioane de euro de la Malaga, Isco s-a integrat incredibil la Real in pozitia de 'numar 10' si a reusit deja 4 goluri si 2 pase de gol! De asemenea, Isco are un procentaj de 83% al paselor corecte.

Modifică setările cookies