Malaga Spania

Au ramas seicii fara bani? Echipa care le-a ECLIPSAT pe Barca si Real la investitiile in jucatori nu mai are voie sa transfere!

In vara, investeau mai mult decat Barcelona si Real Madrid! In iarna, s-au lovit de o problema care face imposibila venirea altor jucatori!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2012, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2012, 15:43

Seicii au investit deja 135 de milioane de euro la Malaga insa va trebui sa mai investeasca! Asta pentru ca liga de fotbal din Spania a decis ca Malaga sa nu mai poata face vreun transfer pana cand nu vor plati datoria catre Osasuna pentru Nacho Monreal, adus in vara cu 6 milioane de euro!

Decizia a fost luata saptamana aceasta de federatie dupa ce cei de la Osasuna au facut plangere impotriva celor de la Malaga din cauza intarzierii. Vestea vine aproape ca o confirmare a zvonurilor recente care spunea ca Malaga ar avea probleme economice! Totusi, atmosfera la club e calma, asteptandu-se ca seicul Bin Nasser Al-Thani sa isi respecte promisiunea de a mai investi inca 20 de milioane de euro.

In vara trecuta, Malaga a investit nu mai putin de 58 de milioane de euro in jucatori, cu 3 mai mult decat Barca si Real. Doar Atletico Madrid a depasit-o in Spania la acest capitol!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies