Spania

"Au dat 80 de milioane pe el ca sa-l strice?" Cum s-a transformat James Rodriguez in cateva luni la Madrid

In timp ce presa de la Madrid il lauda pe James Rodriguez pentru jocul tot mai bun si mai complet pe care il face, columbienii sunt suparati pe spanioli.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014, 12:35
Data actualizarii: Joi 18 Septembrie 2014, 12:36

 Victoria Realului cu Basel cu 5-1 a aratat un alt James Rodriguez in teren, fata de diamantul de la Campionatul Mondial din Brazilia, acolo unde a terminat ca golgeter al competitiei.

James Rodriguez a reusit ca in meciul cu Basel sa fie al doilea jucator de pe teren ca distanta parcursa in timpul meciului, 11.283 metri, sub Kroos, care a parcurs 11.411 metri.

Apetitul sau ofensiv a fost echilibrat si de reusitele din defensiva, acolo unde James a reusit sa recupereze de 8 ori mingea, la egalitate cu Sergio Ramos, si pe 2, sub Pepe, cu 14 recuperari.

James a reusit in meciul cu Basel sa schimbe pase cu toti jucatorii Realului, acest meci fiind, din punctul de vedere al cifrelor, cel mai bun al sau de cand a ajuns la Madrid, scrie Marca.

Nu toata lumea este insa multumita de performanta lui James la Real. Marca scrie ca in Columbia exista o nemultumire ca James incepe sa devina tot mai putin jucatorul super ofensiv de la Mondial si tot mai mult un mijlocas retras, scrie Marca. De cand a ajuns la Madrid, James a fost folosit la mijloc, si nu in spatele varfului.

Modifică setările cookies