Spania

Atunci cand lucrurile merg din rau in...dezastruos. Ce veste a primit Nasri, dupa scandalul cu fosta iubita

Daca-ti merge rau, sa nu te plangi, pentru ca se poate si mai si. Ai putea fi in situatia lui Samir Nasri... :))

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2016, 11:23
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2016, 11:42

Samir Nasri a avut parte de un mega scandal de Craciun. Fosta sa iubita, Anara Atanes, i-a spart contul de Twitter si l-a acuzat pe acesta ca l-a inselat cu angajata unei clinici.

Dupa ce s-a chinuit sa isi recupereze contul si sa stearga multitudinea de postari ale Anarei, care nu s-a abtinut din a-i adresa cuvinte jignitoare, Nasri a mai primit o veste proasta.

Fostul international francez este suspectat de dopaj, Agentia Anti Doping din Spania pornind o investigatie in cazul acestuia.

El Pais noteaza ca tratamentul urmat de Nasri la clinica din Statele Unite, unde ar fi cunoscut-o si pe presupusa amanta, ar putea fi contrar regulamentelor antidoping.

Clinica Drip Doctors, din Los Angeles, administreaza tratamente intravenoase si cu hormoni pentru intinerire ori cu rol cosmetic.

Drip Doctors nu se afla pe lista clinicilor avizate de WADA, motiv pentru care anchetatorii vor trebui sa determine ce fel de tratament a urmat jucatorul.

Nasri a jucat 10 meciuri in La Liga si 3 in UEFA Champions League pentru Sevilla, in acest sezon.

Intr-o postare pe Twitter, administratorii clinicii au notat: "I-am administrat lui Samir Nasri un tratament numit  Immuynity IV Drip pentru al mentine hidratat si cu un tonus bun pe perioada sezonului sau aglomerat la FC Sevilla".

Modifică setările cookies