Atac fara precedent al lui Florentino Perez: motivul REAL pentru care Mesut Ozil a fost vandut la Arsenal!

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 16:02

	Atac fara precedent al lui Florentino Perez: motivul REAL pentru care Mesut Ozil a fost vandut la Arsenal!

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Mutarea Realului de a-l vinde pe Mesut Ozil la Arsenal a surprins pe toata lumea in ultima zi de transferuri.

Suporterii au ridicat din umeri, jucatorii s-au declarat si ei nedumeriti, iar Cristiano Ronaldo chiar a catalogat acest transfer ca fiind o greseala din partea clubului: "Ozil era jucatorul care ma cunostea cel mai bine de la Real."

Afacerea 'Ozil la Arsenal' n-a fost deloc rea pentru club. Real s-a ales cu 50 de milioane de euro de pe urma acestui transfer si a scapat de un jucator problema, asa cum a dezvaluit presedintele Florentino Perez.

"Ozil nu este deloc un profesionist. Este un om obsedat dupa femei, care obisnuieste sa-si piarda noptile cu amante, decat sa doarma atat cat ar trebui.", a declarat oficialul pentru publicatia spaniola Abc.

Mai mult, El Mundo a scris despre faptul ca relatia lui Ozil cu modelul venezuelean Aida Yespica (fosta iubita a lui Mutu) i-a afectat mult performantele pe terenul de joc. Conform acestei surse, oficialii de pe Bernabeu ar fi fost deranjati si de insistenta cu care tatal lui Ozil, impresarul Mustafa, a cerut clubului o marire de salariu pentru jucator.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT