Ronaldinho a dat-o de 4 ori in bara, dar Terry a nimerit-o de la 60 de metri! Incercarea NEBUNA a fundasului de legenda al lui Chelsea: VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 14:42

	Ronaldinho a dat-o de 4 ori in bara, dar Terry a nimerit-o de la 60 de metri! Incercarea NEBUNA a fundasului de legenda al lui Chelsea: VIDEO

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

O fi reusit Ronaldinho sa loveasca bara de 4 ori la rand, dar cu siguranta nu a reusit s-o nimereasca de la 60 de metri, asa cum a facut-o Terry, spun englezii, mandri nevoie mare de executia fundasului lor din acest weekend.

Prezent la un meci caritabil, organizat de scotienii de la Celtic pentru fostul lor mijlocas, bulgarul Stiliyan Petrov, John Terry i-a incantat pe cei 60 de mii de fani prezenti cu o super incercare.

In minutul 37 al meciului, fundasul lui Chelsea a incercat sa inscrie de la 60 de metri, din propriul teren, insa mingea trimisa de el a lovit bara portii. Chiar si asa, fanii l-au aplaudat indelung pentru incercarea sa si spun ca daca-l pun pe Ronaldinho sa suteze de 50 de ori, tot nu o sa loveasca bara.

Moment emotionant pentru "Stan"
Vedeta meciului, bulgarul Stiliyan Petrov, retras din activitate dupa ce a fost diagnosticat cu leucemie, a trait unul dintre cele mai emotionante momente din viata sa, atunci cand 60 de mii de fani i-au cantat "You'll Never Walk Alone".

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT