Arlauskis s-a rupt dupa 8 goluri in 98 de minute. Inceput dezastruos pentru lituanian la Espanyol: va lipsi de pe teren o luna

Arlauskis s-a rupt dupa 8 goluri in 98 de minute. Inceput dezastruos pentru lituanian la Espanyol: va lipsi de pe teren o luna

West Ham - Liverpool, azi, 21:45, la Sport.ro

Arlauskis a luat 8 goluri in doar 98 de minute jucate la Espanyol. Si de parca nu era de ajuns, lituanianul luat de Galca de la Watford sub forma de imprumut s-a si accidentat: acesta va sta pe bara o luna de zile.

Arlauskis si-a inceput cum nu se putea mai prost aventura la Espanyol, sub comanda lui Costel Galca, incasant 8 goluri in doar 98 de minute. 

Fostul goalkeeper al Unirii Urziceni si al Stelei a luat 6 goluri de la Real Madrid si alte doua aseara, in duelul cu Real Sociedad. Acesta a fost in cele din urma schimbat la pauza meciului cu Sociedad.

Chiar daca initial se credea ca Arlauskis a fost schimbat din cauza celor doua goluri primite, Espanyol anunta ca portarul "s-a rupt". Lituanianul a suferit o ruptura la muschii aductori, astfel ca va lipsi circa o luna de zile de pe gazon.

In aceste conditii, Espanyol va trebui sa se bazeze doar pe Pau Lopez, dupa ce a renuntat la italianul Bardi, care era imprumutat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies