Anuntul momentului despre transferul lui Haland la Real Madrid. Ce scrie presa din Spania

Anuntul momentului despre transferul lui Haland la Real Madrid. Ce scrie presa din Spania

Real Madrid vrea sa-l transfere pe tanarul Erling Haland, super golgheterul de la Salzburg! 

Erling Haland a devenit cunoscut in toata lumea dupa debutul fantastic in Champions League, trei goluri in meciul cu Genk. Tanarul atacant norvegian in varsta de 19 ani a lovit si in poarta lui Liverpool si a ajuns la 18 goluri in primele 11 meciuri din noul sezon. Inevitabil, marile cluburi sunt cu ochii pe Haland, iar Real Madrid vrea sa-l aduca alaturi de tinerii sai, Rodrygo, Vinicius sau Kubo, scrie ziarul AS.
 

"Pretul lui Haland inca nu a luat-o razna!"

Cumparat de Salzburg cu 5 milioane de euro in 2018 de la Molde, Haland e cotat acum la 12 milioane de euro. Asta nu va dura mult daca jucatorul va continua sa marcheze, iar Real Madrid vrea sa profita de cota relativ mica a sa.

Pentru Haland insa este un interes enorm. Manchester United vrea sa i-l aduca lui Ole Gunnar Solskjaer, alaturi de care a lucrat la Molde. Tatal sau in schimba a jucat pentru Manchester City, care cauta oricand jucatori valorosi, de perspectiva, a scris recent presa internationala despre Haland.

"Haland se inspira de la Cristiano Ronaldo. A auzit ca mananca peste, asa face si el acum, e foarte atent la dieta", povestea tatal lui Haland. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Donald Trump promite o ripostă în Hong Kong până la sfârşitul săptămânii
BRAT